Hyundai Kona Premium 1.6 CRDI - 136 HK er navnet på skolevognen, hvis du vælger at tage dit kørekort med manuelt gear.

Mercedes C220 - 2.2 CDI AUT. 170 HK. er navnet på skolevognen, hvis du vælger at tage dit kørekort med automatgear.

PRAKTISK KØRE UNDERVISNING
HUSK ! 
Hos Brink,s køreskole er du selv med til at bestemme hvor & hvornår dine køre-lektioner skal placeres.. - Således får du minimal fravær fra dit arbejde / din skole.
Transport
Du tilbydes afhentning og retur kørsel på din skole / arbejdsplads til praktisk køre-undervisning.
Medgående tid er dog indeholdt i din tid for køre-lektionen, og kræver at det ikke er tale om væsentlige afvigelser fra Struer / Holstebro området. 

Kravlegården
Den praktiske køre-undervisning starter i kravlegården
( kørelærenes lukkede øvelsesplads på Harrestrupvej i Holstebro - Ved siden af Jespers planteskole ).

Efter en kort instruktion omkring bilens funktioner, vil du få lov at være alene i bilen.
Du vil hele tiden være i radio-kontakt med din kørelærer, der straks kommer dig til hjælp hvis du er i tvivl om noget. I nogle tilfælde vil kørelæreren være passager i bilen for at præcisere instruktionen, så du er helt klar på hvad tingene går ud på. Vi gennemfører 4 lektioner á 45 min. i kravlegården. Når de forskellige øvelser alle kan udføres til min/din tilfredhed, vil du være vel forberedt til at skulle ud og køre på offentlig vej.
Første køretime på offentlig vej
Du starter op ude på landet, og gør dig bekendt med skolevognens funktioner. Første kørelektion på 2 x 45 min. køres i afslappet form på de små veje, hvor vi starter med at gøre dig bekendt med skolevognens forskellige funktioner, så som spejle, lys, vinduesvisker, bilens længde, bredde, styre og bremse-egenskaber mm. Vi snakker også lidt om blinde vinkler og du får disse forevist på opstarts-stedet inden vi sætter igang.
Kørsel på motorvej 
Det er et lovkrav at man skal have undervisning i kørsel på motorvej.

Vi kører 1 person ad gangen + kørelæreren. Vi kører ned forbi Herning og rundt/retur til Holstebro igen.
Alt inden for en 90 min. kørelektion. På turen øver vi hastighed, overhaling, tilkørsel og frakørsel på motorvej + rutinerne i forbindelse hermed.

Mørke / Nat-kørsel
Det er et lovkrav at man skal modtage undervisning i nat / mørkekørsel på offentlig vej. Vi kører både i byen med forskellig vej-belysning, og på landet i mørke omgivelser, med pludselige sving, bakketoppe og lignende overraskelser. Vi kan også komme ud for at køre på små og større veje med forskellig opmærkning og med forskelligt underlag som asfalt, grus etc.
Glatbane / Køreteknisk anlæg
Som en afslutning på din praktiske køre-uddannelse, skal du til sidst i kurset en tur på køreteknisk anlæg. Turen går til køreteknisk anlæg i Skive, hvor du undervises i forskellige øvelser på både tør og glat vejbane.
Du skal lære at kunne klare en situation, hvor der opstår en pludselig fare, og lære at reagere korrekt herpå. Vi kører forskellige bremse og styre prøver på både tør asfalt og på glatbane. Om sommeren kører vi på Epoxy-belægning over-rislet med vand ). Her er friktionen / vejgrebet på niveau med is-glat vej.
Vi kører 4 lektioner á 45 min.  Denne dag ser de fleste elever frem til, da de her kan få lov at finde ud af en bils styre og bremse-egenskaber under sikre og professionelle forhold.  Det vil enten være din normale kørelærer der er instruktør og underviser dig på anlægget. Du vil blive kørt til og fra banen i enten vores egen lille bus eller i en bus fra banen.
OBS: Manglende fremmøde til kørelektion.
Der skal fra-meldes min. 12 timer INDEN en aftalt kørelektion. Sker dette IKKE, skal man alligevel betale for kørelektionen, uanset og selv om man ikke har kørt den. ( Man har taget pladsen fra en anden elev, og kørelæreren har manglende indtjening. )