Hyundai Kona Premium 1.6 CRDI er navnet på skolevognen, hvis du vælger at tage dit kørekort til manuelt gear, hos Brinks køreskole.

PRAKTISK KØRE UNDERVISNING
HUSK ! 
Hos Brink,s køreskole er du selv med til at bestemme hvor & hvornår dine køre-lektioner skal placeres.. - Således får du minimal fravær fra dit arbejde / din skole.
Transport
Du tilbydes afhentning og retur bringning på din skole / arbejdsplads / hjemme-adresse, dersom denne adresse ikke afviger væsentligt fra Struer/Holstebro by. (Omkreds på 5 km. er max.)

Kravlegården
Den praktiske køre-undervisning starter i kravlegården
( kørelærenes lukkede øvelsesplads på Harrestrupvej i Holstebro - Ved siden af Jespers planteskole ).

Efter en kort instruktion omkring bilens funktioner, vil du få lov at være alene i bilen.
Du vil hele tiden være i radio-kontakt med din kørelærer, der straks kommer dig til hjælp hvis du er i tvivl om noget. I nogle tilfælde vil kørelæreren være passager i bilen for at præcisere instruktionen, så du er helt klar på hvad tingene går ud på. Vi gennemfører 4 lektioner á 45 min. i kravlegården. Når de forskellige øvelser alle kan udføres til min/din tilfredhed, vil du være vel forberedt til at skulle ud og køre på offentlig vej.
Første køretime på offentlig vej
Du starter op ude på landet, og gør dig bekendt med skolevognens funktioner. Første kørelektion på 2 x 45 min. køres i afslappet form på de små veje, hvor vi starter med at gøre dig bekendt med skolevognens forskellige funktioner, så som spejle, lys, vinduesvisker, bilens længde, bredde, styre og bremse-egenskaber mm. Vi snakker også lidt om blinde vinkler og du får disse forevist på opstarts-stedet inden vi sætter igang.
Kørsel på motorvej 
Det er et lovkrav at man skal have undervisning i kørsel på motorvej.

Vi kører oftest 1-3 personer ad gangen + kørelæreren - Gerne efter skoletid/arbejde, alt efter hvilke aftaler vi indbyrdes kan lave. Kørelæreren vil være vært ved en omgang grill-mad og drikkelse, så man bevarer max. energi til at holde en frisk fart - også på hjemturen :-)
Mørke / Nat-kørsel
Det er et lovkrav at man skal modtage undervisning i nat / mørkekørsel på offentlig vej. Vi kører både i byen med forskellig vej-belysning, og på landet i mørke omgivelser, med pludselige sving, bakketoppe og lignende overraskelser. Vi kan også komme ud for at køre på små og større veje med forskellig opmærkning og med forskelligt underlag som asfalt, grus etc.
Glatbane / Køreteknisk anlæg
Som en afslutning på din praktiske køre-uddannelse, skal du til sidst i kurset en tur på køreteknisk anlæg. Turen går til køreteknisk anlæg i Skive, hvor du undervises i forskellige øvelser på både tør og glat vejbane.
Du skal lære at kunne klare en situation, hvor der opstår en pludselig fare, og lære at reagere korrekt herpå. Vi kører forskellige bremse og styre prøver på både tør asfalt og på glatbane. Om sommeren kører vi på Epoxy-belægning over-rislet med vand ). Her er friktionen / vejgrebet på niveau med is-glat vej.
Vi kører 4 lektioner á 45 min.  Denne dag ser de fleste elever frem til, da de her kan få lov at finde ud af en bils styre og bremse-egenskaber under sikre og professionelle forhold.  Det vil enten være din normale kørelærer der er instruktør og underviser dig på anlægget. Du vil blive kørt til og fra banen i enten vores egen lille bus eller i en bus fra banen.